Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@16:42:07 GMT

رادار هواشناسی نیاز ضروری استان اصفهان است

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۴۷۵۶۸

رادار هواشناسی نیاز ضروری استان اصفهان است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: استان اصفهان به یک رادار هواشناسی برای پیش‌بینی مدل‌های آلودگی هوا نیاز مبرم دارد.

منصور شیشه‌فروش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان این‌که نوسانات اقلیمی بسیاری را در این هفته در اصفهان شاهد بودیم، اظهار داشت: با توجه به نوسانات اقلیمی در طول یک روز هواشناسی دو بار هوا را اعلام می‌کند چرا که هوا در این شرایط نوسان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان این‌که تا آخر دی ماه شاهد نوسانات اقلیمی در اصفهان هستیم و در این راستا در مدیریت بحران جلسات متعددی را برگزار کرده‌ایم، افزود: جلساتی را با رئیس شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، مدیرعامل شرکت گاز، مدیرعامل پالایشگاه و مدیرکل استاندارد در راستای استاندارد کردن موتورخانه‌های ادارات، اطمینان از تأمین مستمر گاز در صنایع و نیروگاه‌ها و اطمینان از توزیع بنزین یورو4 در جایگاه‌ها برگزار کردیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای تخصصی با حضور اساتید دانشگاه‌ها گفت: در این جلسه اساتید دانشگاه از نظر علمی طرحی را با عنوان «سیاهی انتشار و بررسی سهم‌بندی انتشار آلاینده‌های در بخش‌های خودروها، صنوف، گاز خانگی، موتورسیکلت‌ها، اتوبوس‌ها و صنعت» بررسی کردند.

شیشه‌فروش با بیان این‌که در این طرح وظایف هر بخش نوشته شده است، بیان کرد: مقرر شد محیط زیست مطالعات را جمع‌بندی و سهم هر بخش را با همکاری شهرداری تعیین کنند؛ جلسه‌ای نیز با دادستانی و با حضور دستگاه‌ها برگزار شد و وظایف هر دستگاه در قانون هوای پاک مرور شد تا وظایف‌شان را اجرا کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: هواشناسی پیش‌بینی وضعیت هوا را به محیط زیست و مرکز بهداشت می‌دهد و اگر آلاینده‌ها به شرایط هشدار برسد، مرکز بهداشت از محیط زیست درخواست جلسه می‌کند و در استانداری این جلسه تشکیل می‌شود، در این هفته کسی درخواست جلسه نداشت.

وی با بیان این‌که محیط زیست، هواشناسی و مرکز بهداشت یک مثلث پیش‌بینی و پیشگیری هستند، بیان کرد: کارشناسان با هواشناسی، محیط زیست و مرکز بهداشت آخرین وضعیت نوسانات جوی را بررسی می‌کنند، اگر به جمع‌بندی رسیدن،د درخواست جلسه می‌کنند و موارد اضطرار بررسی می‌شود.

شیشه‌فروش با اشاره به انتشار اطلاعیه‌ای در بخش‌های صنعت، محیط زیست، بهداشت و نفت درخصوص رعایت موارد لازم عنوان کرد: هواشناسی اعلام کرده تا فردا نوسانات وجود دارد و از بعد از ظهر جمعه تا روز یکشنبه وزش باد و بارش‌های پراکنده در سطح استان اصفهان وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان این‌که تا آخر دی ماه این شرایط وجود دارد و اعلام کردیم تمام دستگاه‌ها مرتبط با قانون هوای پاک باید آماده‌باش باشند، تصریح کرد: موفقیت‌آمیز بودن طرح زوج و فرد در شرایط اضطرار از در منزل بسیار به کنترل آلودگی هوا در اصفهان کمک کرد و شهر خلوت شد و نشان داد اگر همه بخواهند، می‌توانند در پیشگیری از آلودگی هوا اقدام کنند.

وی با اشاره به اشکال در سامانه محیط زیست استان اصفهان خاطرنشان کرد: به صنایع استان اصفهان مانند ذوب آهن و فولاد مبارکه ابلاغ کرده‌ایم که در بروز کردن دستگاه‌ها و سامانه‌های محیط زیست کمک کنند تا همواره دستگاه‌ها مشغول به کار باشد.

شیشه‌فروش اضافه کرد: از اساتید دانشگاه در حوزه اقلیم دعوت کرده‌ایم تا در جلسه روز دوشنبه حاضر شوند تا با همکاری هواشناسی و آب منطقه‌ای مدل‌های پیش‌بینی آلودگی هوا و سیل را بررسی و نظر بدهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر این‌که استان اصفهان به یک رادار هواشناسی برای پیش‌بینی مدل‌های آلودگی هوا نیاز دارد، تصریح کرد: باید هواشناسی کشور برای هواشناسی استان اصفهان اعتبار بگذارد تا ایستگاه هواشناسی شهر اصفهان را تجهیز و راه‌اندازی کند و محیط زیست کشور نیز باید اعتبار لازم را برای توسعه ایستگاه‌های سنجش آلاینده هوا در شهر اصفهان قرار دهد.

انتهای پیام/63101/ج30/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آلودگی هوای اصفهان رادار هواشناسی قانون هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید