Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان هواشناسی همدان با بیان اینکه استان همدان رادار هواشناسی ندارد گفت: پیش‌بینی‌ها در این سازمان به صورت سه روزه، هفت روزه و اقلیمی انجام می‌شود که از ابتدای سال آبی جاری تا پایان خرداد به صورت میانگین ۴۴۰ میلیمتر بارش در نقاط مختلف ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان سعید باقری ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه بارش‌های استان نسبت به سال گذشته به صورت میانگین ۲۱ درصد کاهش و نسبت به بلندمدت ۳۱ درصد افزایش داشته است اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تا پایان خرداد امسال به صورت میانگین ۴۴۰ میلی‌متر بارش در نقاط مختلف استان ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه میانگین دمای هوای استان نسبت به بلندمدت سه دهم درجه افزایش داشته است افزود: احتمال ۱۰ درصد خطا برای پیش‌بینی‌های ۷۲ ساعته و ۲۰ درصد برای پیش‌بینی‌های هفت روزه در نظر گرفته شده است.

مدیرکل سازمان هواشناسی همدان با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها در این سازمان به صورت سه روزه، هفت روزه و اقلیمی انجام می‌شود ادامه داد: در سال جاری فصل تابستان بارندگی زیادی پیش‌بینی نمی‌شود و بارش‌های کم حجم به صورت محلی در این فصل رخ خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه دما هوا در تابستان امسال حدود یک درجه سانتیگراد نسبت به بلندمدت افزایش می‌یابد تصریح کرد: باران‌های پاییزی نیز در سال جاری امسال نسبت به سال‌های گذشته دیرتر آغاز می‌شود.

باقری با اشاره به اینکه تمام پروازها براساس اطلاعات و داده‌های هواشناسی صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: به همین منظور در سراسر کشور نزدیک فرودگاه‌ها ایستگاه هواشناسی نصب است.

وی از وجود ۱۰ ایستگاه سینوپتیک در استان که تمام اطلاعات هواشناسی را در اختیار کارشناسان قرار می‌دهد خبر داد و گفت: در استان ۶ ایستگاه اقلیمی و ۸۸ ایستگاه باران‌سنجی نیز فعال است.

مدیرکل سازمان هواشناسی همدان اظهار کرد: در حال حاضر تمام داده‌های هواشناسی در هر ساعت به‌روز و اطلاعات آن رصد می‌شود ضمن اینکه تجهیزات ایستگاه‌های هواشناسی همدان به‌روز است و اطلاعات مراکز پیش‌بینی به صورت دقیق بارگذاری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سامانه تهک یا سامانه توسعه هواشناسی کاربردی در همدان راه‌اندازی شده و اطلاعات هواشناسی را در اختیار مشاغل و جامعه هدف قرار می‌دهد افزود: این سامانه بیشتر در بخش کشاورزی هدفگذاری شده است اگرچه تعریف آن در بخش‌های دیگری چون حمل و نقل، عمران و دیگر ساختارهای جامعه نیز در حال پیگیری است.

باقری خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ کشاورز در این سامانه ثبت‌نام کردند و اطلاعات دقیق هواشناسی برای این قشر ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: ایستگاه هواشناسی کشاورزی اکباتان در مرکز تحقیقات کشاورزی جزو اولین ایستگاه‌های هواشناسی کشور است که اطلاعات را به صورت سالانه برای توسعه کشاورزی رصد می‌کند.

مدیرکل سازمان هواشناسی همدان با بیان اینکه استان همدان رادار هواشناسی ندارد و در صورت تحقق اعتبار تا سال آینده سازمان هواشناسی استان به این سامانه مجهز خواهد شد تصریح کرد: مزایای این رادار پیش‌بینی اطلاعات کوتاه مدت هواشناسی برای یک یا دو ساعت آینده به صورت دقیق است.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌های هواشناسی به صورت روزانه حتی در روزهای تعطیل برای ۲۶۲ اداره، دستگاه و ارگان در استان ارسال می‌شود افزود: مردم می‌توانند با برقراری ارتباط با سامانه هواگو و تماس با شماره تلفن ۱۳۴ و همچنین پایگاه اینترنتی sinamet.ir از آخرین وضعیت جوی این استان باخبر شوند.

باقری در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: تاکنون با مدیریت بحران استان هیچ کشمش نداشتیم و روزانه دیده‌بانان وضعیت هوایی استان رصد و اطلاع‌رسانی می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته در بحث آلودگی ها سازمان هواشناسی تمام نقشه‌های ماهواره‌ای، دید افقی و پایداری هوا را مورد بررسی قرار داد و به نظر اطلاعات بدست آمده از ایستگاه پایش آلودگی هوا محیط زیست دچار خطا شده بود، اگرچه دستگاه پایش آلودگی هوا در حال حاضر جا به جا شده است.

مدیرکل سازمان هواشناسی همدان در پایان گفت: پیش‌بینی‌های بلندمدت ۳۰ ساله نشان می‌دهد میزان بارش‌ها در منطقه همدان کاهش و میانگین دمای هوا در این منطقه افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: هواشناسی همدان آلودگی هوا بارش هواشناسی همدان آلودگی هوا بارش باران سعید باقری رادار هواشناسی پیش بینی پیش بینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم ذخیره آب مخازن سد‌های کردستان به ۷۲ درصد رسید

آرش آریانژاد از سرریز ۸ سد در استان کردستان خبر داد و گفت: حجم آب ذخیره پشت سد‌های کردستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان با بیان اینکه از ابتدای سال آبی جاری ۴۲۰ میلیمتر، متوسط بارندگی استان بوده، خاطرنشان کرد: شهرستان مریوان با حدود هزار میلی متر و بانه با ۸۰۰ میلیمتر بیشترین میزان دریافت نزولات آسمانی را شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: با توجه به رواناب‌های خوبی که در سال آبی جاری به مخازن سد‌های استان جاری گردیده، این امر منجر به سرریز ۸ سد در کردستان گردید.

آریانژاد با اشاره به اینکه سامانه جدید بارشی در راه استان است، توصیه کرد: نظر به اعلام هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی استان کردستان برای روز‌های دوشنبه ۱۷ و سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری، با توجه به پیش‌بینی حجم بارش‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها توصیه می‌گردد شهروندان از توقف و اتراق در حاشیه رودخانه و مخازن سد‌های استان اکیداً خودداری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی در استان بوشهر/ دریا متلاطم است
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای استان کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • حجم ذخیره آب مخازن سد‌های کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • تاش رکورد دار بارندگی در استان سمنان+ فیلم
  • پیش‌بینی بارش در برخی مناطق کشور طی هفته جاری
  • تاش رکورد دار بارندگی در استان سمنان
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در لرستان
  • هشدار زرد هواشناسی برای لرستان/ بارش رگباری در راه است
  • احتمال جاری شدن سیلاب در خراسان شمالی