Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: یکی از راهکار‌های افزایش دقت در پیش‌بینی‌های هواشناسی، افزایش و تکمیل شبکه دیده‌بانی‌ است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

  "سحر تاجبخش" در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ گفت: شعار روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۱ به عنوان اقیانوس، وضع هوا و اقلیم درنظر گرفته شده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به سهم خدمات هواشناسی در ایمنی و رفاه جامعه افزود: بیش از ۱۰ سال از مجامع بین‌المللی در حوزه هواشناسی دور بودیم و از دو سال گذشته توانستیم به عضویت شورای اجرایی سازمان هواشناسی جهانی درآمده و به عبارتی ایران به عنوان یکی از ۳۷ کشور از ۱۹۴ کشور عضو در سازمان هواشناسی جهانی حق رأی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: کسب چندین جایگاه در سطح منطقه و بین‌المللی مانند عضویت در کارگروه‌های مهم هواشناسی و منطقه‌ای از جمله اقدامات سازمان هواشناسی است.

تاجبخش با بیان اینکه فعالیت‌های بین‌المللی اساسا ارزش اعتباری برای کشورها به همراه دارد، گفت: هم‌اکنون در حال رایزنی با سازمان جهانی هواشناسی هستیم تا بتوانیم چند سیستم بین‌المللی که در بسیاری از کشورهای دنیا و  منطقه فعال و برای هشدار سیلاب بسیار موثرند در ایران عملیاتی و اجرایی کنیم.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به میزان استفاده از فنانوری‌های روز در پیش‌بینی‌های هواشناسی گفت: تقریبا از امکانات روز دنیا؛ تجهیزات هواشناسی هایتک نظیر رادارهای هواشناسی و غیره بهره‌مندیم اما با توجه به گستره وسیع و اقلیم متنوع کشور باید تعداد این تجهیزات را  افزایش دهیم و شبکه دیده‌بانی را بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی در سطح زمین، جو بالا، دیده‌بانی‌های ۲۴ ساعته و یا اهداف خاص مانند ایستگاه‌های باران سنجی و غیره تکمیل کنیم.

او افزود: هم‌اکنون ۱۰ رادار عملیاتی در کشور موجود است و حداقل برنامه ما ۲۲ رادار عملیاتی در کشور است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه در نیمه غربی کشور ۹ رادار عملیاتی داریم، گفت: تقریبا در نیمه‌شرقی کشور هیچ رادار عملیاتی نداریم.

تاجبخش بیان کرد: در حوزه ساخت و تجهیز ایستگاه‌های زمینی در درون کشور اقداماتی انجام شده است و از برخی دستاوردهای داخلی در تجهیز این ایستگاه‌ها استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: ما از سال‌های گذشته تلاش‌هایی برای ساخت تجهیزات هواشناسی از جمله ساخت رادیوسوند در داخل را آغاز کرده‌ایم.

 

 

برچسب ها: هواشناسی ، سازمان هواشناسی کشور ، برف و باران ، گفتگوی 18 و 30

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: هواشناسی سازمان هواشناسی کشور برف و باران گفتگوی 18 و 30 رئیس سازمان هواشناسی کشور رادار عملیاتی بین المللی دیده بانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • استفاده مایکروسافت از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر آب‌وهوا
  • ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان کرمانشاه
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • پیش بینی هواشناسی کشور 15 اردیبهشت 1403/ تداوم بارندگی در برخی استان‌ها
  • هواشناسی ایران/ تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن