Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هواشناسی با طرح این ادعا که دلیل سیل امام زاده داوود تغییر مسیر آب بوده است، به اظهارات رئیس دیوان محاسبات کشور درباره ترک فعل سازمان هواشناسی واکنش نشان داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سحر تاجبخش مسلمان گفت: رخداد پیش آمده در امام زاده داوود برای من سیل فروردین 98 شیراز را تداعی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: بر اساس توپوگرافی منطقه، امام زاده داوود در ته یک دره با کوه‌های بسیار بلند قرار دارد. این ویژگی از سال‌ها قبل که یادم هست از قبل بوده است.

 وی ادامه داد: چگونه می‌شود بعد از این همه سال 20 تا 30 میلیمتر باران می‌آید این همه تلفات و خسارت‌ها را به‌جای می‌گذارد.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد:‌حتما مسیر آب را در یک جایی دستکاری کرده‌ایم ، وگرنه سال‌های سال این آبها و جریانات بوده و اتفاق افتاده است.

تاجبخش بیان کرد:‌ شاید در کل این دوره‌ای که آمار و اطلاعات وجود دارد یک یا دوبار این شرایط وخامت برای امام زاده داوود اتفاق افتاده است. مانند سیل شیراز که ما مسیر آب را بستیم و خسارت و تلفات را در آن سال ایجاد کرد.

وی با اشاره به خرید یک رادار هواشناسی علی‌رغم تحریم‌ها اظهار کرد: در فاز نخست برای توسعه شبکه رادار و پوشش کل کشور حداقل 16 رادار دیگر نیاز است.

وی افزود: توانستیم در یکی دو سال اخیر با حمایت‌های دولت و وزیر راه و شهرسازی، یکی از رادارهای هواشناسی را خریداری کنیم که اکنون تجهیزات این رادار در سازمان هواشناسی آماده است و به محض اینکه ابنیه آن نیز آماده شود، یک رادار به شبکه رادار کشور اضافه می شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور همچنین با بیان این‌که در سال‌های اخیر اعتبارات هواشناسی رشد خوبی داشته است، گفت: این را مدیون سازوکارهای تعریف شده در دولت هستیم، ما چون غالب تجهیزات ما خرید خارجی است و به تناسب این افزایش اعتبار، نرخ تجهیزات هم به دلیل بالا رفتن نرخ ارز گران شده است، بنایراین افزایش اعتبارات نتوانسته آنچنان که باید ما را در پیش‌برد اهداف خاص سازمان و قوانینی که برای ما تعریف شده، کمک کند.

تاجبخش تصریح کرد: با وجود این سازمان هواشناسی در سال‌های اخیر از زمانی که قانون هوای پاک و قانون مدیریت بحران ابلاغ شده، سعی کرده در چارچوبی که دولت مشخص کرده، با اعتبارات موجود گام‌هایی را برای اجرای این قوانین بردارد که خوشبختانه بخشی از این گام‌ها برداشته شده است.

به گزارش تسنیم،‌ رئیس کل دیوان محاسبات پس از بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق کشور و خسارت‌های مالی و جانی آن از ورود این نهاد به ترک فعل صورت گرفته توسط سازمان هواشناسی درباره ایجاد شبکه ملی هشدار سیل خبر داد.

مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: علیرغم گذشت 5 سال از تصویب قانون هوای پاک، مطابق ماده 26 قانون، سازمان هواشناسی مکلف بود ظرف دو سال شبکه ملی هشدار و پیش آگاهی رخدادهای سیل، طوفان و گردوغبار را تکمیل کند که این مهم انجام نشده است.
⁧ 
وی ادامه داد: ترک فعل ⁩صورت‌گرفته، بزودی در دستور کار دیوان محاسبات قرارخواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان هواشناسی سازمان هواشناسی رئیس سازمان هواشناسی امام زاده داوود دیوان محاسبات سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

 منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروح شده اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

 موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • جزئیات دستگیری اعضای چند تیم تروریستی توسط اطلاعات سپاه
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • تیم‌های تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج)
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند